Producent Mony Lisy: Iveto, začni víc makat! Nebo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Producent Mony Lisy: Iveto, začni víc makat! Nebo...

Bude se Iveta na producenta Lichtenberga usmívat i po premiéře Mony Lisy, nebo v muzikálu nakonec dostane padáka?
Bude se Iveta na producenta Lichtenberga usmívat i po premiéře Mony Lisy, nebo v muzikálu nakonec dostane padáka? (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačku Ivetu Bartošovou (42), která dostala hlavní roli v chystaném muzikálu Mona Lisa, se snaží někdo zničit! Začaly se totiž o ní šířit řeči, že nejenže svou roli nedokáže vyzpívat, navíc prý prakticky nezkouší a je těsně před vyhazovem.

Zpěvačku Ivetu Bartošovou (42), která dostala hlavní roli v chystaném muzikálu Mona Lisa, se snaží někdo zničit! Začaly se totiž o ní šířit řeči, že nejenže svou roli nedokáže vyzpívat, navíc prý prakticky nezkouší a je těsně před vyhazovem. Většinu z fám sice producent muzikálu Oldřich Lichtenberg popírá, ale ani on radši nevynáší Ivetu do nebes: „Jestli bude úžasná, nebo průměrná, to se teprve ukáže!“

V médiích se objevily informace, které naznačují, že Iveta je na tom se zkoušením Mony Lisy dokonce tak špatně, že už probíhají horečná jednání o její výměně za zpěvačku Lucii Šoralovou, která je dlouholetou milenkou skladatele Ondřeje Soukupa.
„S Luckou a asi dalšími dvaceti herci jsem měl v ten samý den schůzku kvůli projektu Horáčka a Hapky. Naprosto se nejednalo o Monu Lisu, a kdo to říká, ten lže a navíc mi vkládá do pusy něco, co jsem nikdy neřekl,“ reaguje Lichtenberg na informace médií.

Když však padne otázka na kvalitu Ivetina zpěvu, která také bývá zpochybňována, producent raději zařadí zpátečku a začne mluvit opatrně. „Koproducentem je Michal David, Iveta je jeho volba. Po mně teď ještě hodnocení Ivety nechtějte. Zpívá se bez portů na demosnímky, bez kostýmů… Teprve až tak tři týdny před premiérou bude jasné, zda bude průměrná, nebo úžasná,“ vymlouvá se Lichtenberg, jako by si nechával otevřená vrátka, kdyby musel přece jen časem popovou princeznu z muzikálu vyhodit.

„Olda je pod obrovským tlakem médií. Dal Ivetě šanci v době, kdy ji ostatní pohřbívali. Za to jsme mu vděční a nedivíme se, že je opatrnější,“ říká smířlivě k producentovým slovům Jiří Pomeje, manžel a manažer Ivety Bartošové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.