Gott se cachtá v Emirátech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gott se cachtá v Emirátech!

PRAHA – Ve stínu pod fíky poslouchá slavíky jedině Waldemar. Karel Gott (69) si vybral k relaxu Spojené arabské emiráty a odcestoval do nich s celou svou rodinou – manželkou Ivanou (32) a dcerami Charlotte Ellou (3) a Nelly Sofií (10 měsíců).


V zemi, kde na každém rohu prýští nafta, zatímco za vodu se platí zlatem, se Mistr ubytoval v luxusním plážovém resortu sítě Hilton Ras Al Khaimah!

Emiráty poslední dobou zažívají právě díky svému podzemnímu bohatství nebývalý ekonomický i turistický rozmach! Před svými problémy sem loni utekla zpívat milionářům i Iveta Bartošová (42)! Slunce tu praží celý den, zatímco bohatí šejkové turisty lákají na samá nej... Kliknutím zvětšeteNa největší obchodní dům na světě se zastřešeným lyžařským střediskem, díky kterému v této části světa poprvé spatřili sníh, nejvyšší budovu světa Burdž Dubaj, největší umělý poloostrov ve tvaru palmy, viditelný i z vesmíru, či údajně nejluxusnější hotel na světě – legendární »plachetnici« Burdž al-Arab. V něm však Gott nebydlí – vybral si kvůli soukromí plážový resort mimo hlavní turistická střediska, asi hodinu jízdy od Dubaje. Mistrův hotelový areál se soukromou pláží je obehnán vysokým zděným plotem, má vlastní pláž, restaurace i zábavní centrum se spoustou bazénů a tobogánů – ideální pro malé děti. Do Čech se Gottovi vracejí příští týden.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Petr Macek
Foto Aha! – Martin Hykl, www.karelgott.com, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.