Jaroslav Brabec přiznal: Žiju s Menzelovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jaroslav Brabec přiznal: Žiju s Menzelovou!

Jaroslav Brabec žije s manželkou svého kolegy Jiřího Menzela Olgou, která mu dokonce 11. prosince porodila dceru Annu Karolínu.
Jaroslav Brabec žije s manželkou svého kolegy Jiřího Menzela Olgou, která mu dokonce 11. prosince porodila dceru Annu Karolínu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Režisér Jaroslav Brabec (54) se opět ukázal na veřejnosti! Na projekci svého filmu Ajona, který točil pro Českou televizi, však přišel bez své partnerky Olgy Menzelové-Kelymanové (30).

A natočil film o jejich uklízečce!

A k novinářům se na rozdíl od poslední roztržky choval velmi přátelsky, dokonce odpověděl bez skrupulí na otázku, jak žijí s partnerkou Olgou.

„Žijeme si dobře, velmi dobře,“ zářil doslova. Nezabývá se už dokonce ani incidentem s fotoreportéry deníku Blesk. „Spor s deníkem Blesk? Ať si žije, jak chce. Já se deníkem Blesk nebudu zabývat,“ mávl rukou velkoryse.

Soustředil se ale především na propagaci svého filmu o ukrajinských dělnících v Praze. A přiznal, že se příběhem inspiroval dokonce doma. „Máme paní, která nám vypomáhá s úklidem, a ta je původem z Ukrajiny středoškolská učitelka. Její příběh je v podstatě identický s tím mé ženské hrdinky ve filmu,“ uzavřel a naznačil, že si s ním žije Olga opravdu královsky a začal fotit všechny fotoreportéry okolo, což je specialitou Marka Vašuta. Jakoukoliv podobnost s Vašutovým koníčkem ale odmítá. „To byl žert, ne nějaký úmysl. Já tady mám foťák náhodou, protože jedu z jednoho svého focení a nechtěl jsem ho nechávat v autě,“ smál se.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.