Marešova manželka sejmula Leošovu exmilenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marešova manželka sejmula Leošovu exmilenku!

Marešova manželka Monika
Marešova manželka Monika (Aha! – Martin Hykl, ara)

PRAHA – Finalistka Miss ČR Lucie Petrišková (20), která se už několik týdnů zviditelňuje tvrzením, že byla rok milenkou ženatého moderátora Leoše Mareše (32), je asi pěkné kvítko!

Pracovala v bordelu
A má spoustu dalších tajemství...

S deníkem Aha! si o této bývalé pracovnici jednoho nočního klubu promluvil nejen její exmilenec, ale též člověk, který se společně s Lucií účastnil erotických hrátek v domě pornokrále Roberta Rosenberga! Do rodiny Leoše Mareše, kde kvůli skandálu panuje pořádné horko, zase přijela věci žehlit Leošova maminka Lenka, zatímco moderátorova manželka Monika (33) údajnou milenku pořádně slovně sepsula. Ať se prostě člověk včera podíval kamkoliv, tam bylo pořádné tóčo!


„Za svým manželem stojím. Slečna Petrišková mi nesahá ani po kotníky a její ubohosti se jen směji,“ komentovala po návratu ze společné dovolené na exotickém Mauriciu nový erotický skandál svého manžela Monika Marešová, přestože zprvu jí do řeči moc nebylo. Když přijížděla svým vozem domů a spatřila naše reportéry, kteří na ni čekali, zařadila zpátečku a uháněla pryč, až se jí za pneumatikama prášilo! Nakonec se však za svého slavného muže postavila stejně jako při půl roku staré aféře, kdy byl zdrogovaný a bezvládný Leoš nafocen s prostitutkou.

To její slavný manžel, moderátor Leoš Mareš, naše redaktory ignoroval. Když totiž večer v půl sedmé dorazil taxíkem domů, tak naší reportérce, která na něj před jeho domem čekala, neodpověděl ani jediným slůvkem. To, že Leoš není žádný svatoušek, je bez diskuse, stejně tak jisté jsou ale zištné motivy prostitutek, které tehdy fotografie zpeněžily, a velmi sporný je i motiv slečny Petriškové. Zatím vše nasvědčuje tomu, že jen využila nepřítomnosti populárního moderátora, a zatímco on se hřál s rodinou pod paprsky slunce, ona se vyhřívala na titulních stranách se svou »zaručeně pravdivou« zpovědí.

Své si o tom myslí i Petriškové exmilenec, svalovec Dan Holovský ze třetí série VyVolených. „Nevěřím jí ani slovo. Podle mě lže, protože se chce přiživit na Leošově slávě. Když jsme se spolu přátelili my dva, tak taky všude začala rozhlašovat, že spolu spíme a že jsem ji zmlátil, což nebyla zas tak pravda. A asi pochopila, že moje sláva není tak zářivá jako Leošova a že on ji dostane na titulku. Je to vypočítavá holka. Nikdy předtím se o ní nepsalo, dokud nás nevyfotili spolu, a až teď. Každá podobná holka si může něco vymyslet a hned se toho všichni chytnou,“ říká Holovský.

To je však vlažný čajíček proti tomu, co o Petriškové říká další její známý, který tvrdí, že Luciin život je úzce spojen s divokými sexuálními orgiemi. „Jednou jsem byl na swingers párty u Rosenbergů doma v jejich vile a viděl jsem ji tam v divokém propletenci s Petrem Zvěřinou,“ říká zdroj deníku Aha! s tím, že sexu se tato mladá dáma a ne příliš úspěšná účastnice soutěže Miss, která v erotickém podniku podle svých vlastních slov jeden čas i pracovala, oddává ráda a hojně. A někdy prý spojuje i příjemné s užitečným. Spekuluje se i o její náchylnosti k návykovým látkám, za které je prý ochotna udělat ledaco.

O tom, co všechno Petrišková provedla, čtěte zde!

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

20.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.