Prague Prix 2009 - Celebrity hrály tenis | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prague Prix 2009 - Celebrity hrály tenis

Hvězdní tenisté – zleva: Tomáš Vavřinec, Michaela Dolinová, Eva Čížkovská a Zdeněk Style Hrubý si užívali odpočinku po tvrdém tenisovém boji.
Hvězdní tenisté – zleva: Tomáš Vavřinec, Michaela Dolinová, Eva Čížkovská a Zdeněk Style Hrubý si užívali odpočinku po tvrdém tenisovém boji. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA - V pátek 16. ledna se znovu uskutečnil tenisový turnaj PRAGUE PRIX ve sportovním centru hotelu Step v Praze Vysočanech, který každoročně pořádá producent a bývalý automobilový závodník Tomáš Vavřinec.

Modelky předvedly sexy šaty!

Ten také hrál ve dvojici s hudebníkem Zdeňkem Style Hrubým (37). Kromě podnikatelů a politiků se turnaje zúčastnila také například herečka a moderátorka Míša Dolinová (44), herečka Eva Čížkovská (43), moderátor Petr Vondráček (32), fotbalista Antonín Panenka (60), hokejista Pavel Richter a jako divák se také přišel podívat moderátor Rey Koranteng (34). Před slavnostním vyhlášením proběhla také módní přehlídka, na které mimo jiné předváděly známé modelky Lucie Váchová (24), Mirka Košťánová (22), Míša Štoudková (22). V turnaji nakonec zvítězil náměstek primátora Rudolf Blažek. Současně se také konal turnaj školáků, kdy každý účastník obdržel pohár a cenu. Turnaj proběhl s pozitivním ohlasem, a tak se všichni těší na další ročník.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.