Romana Vítová: Jsem Karkulka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Romana Vítová: Jsem Karkulka!

Červená Karkulka Romana Vítová miluje šampaňské a energetické nápoje, které všem rozdávala.
Červená Karkulka Romana Vítová miluje šampaňské a energetické nápoje, které všem rozdávala. (: Marek PÁTEK)

PRAHA – O velkolepou pohádkovou párty se postarala Romana Vítová (29) jako sexy Karkulka, vodník Vítek Havliš (29) a půvabná Sněhurka Eva Aichmajerová (28).

O velkolepou pohádkovou párty se postarala Romana Vítová (29) jako sexy Karkulka, vodník Vítek Havliš (29) a půvabná Sněhurka Eva Aichmajerová (28). V MMC Universe se totiž konala další »film bussines party« pořádaná Petrem Jáklem a společností Barrandov production, tentokrát na počest všech pohádkových postaviček.

Karkulka Romana Vítová se sexy dekoltem, ve kterém se dmulo vnadné poprsí, byla nepřehlédnutelná! „Já teď hubnu, tak snad se mi nezmenší i dekolt,“ smála se půvabná Vítová. Po klubu pobíhala s košíčkem plným energetických nápojů a šampaňského. Rozdávala tak veselí i energii všem kolem sebe. V tom jí rád asistoval Vítek Havliš, který se v roli vodníka cítil velmi dobře.

Zpěvem snad potěšil Josef Náhlovský, který vůbec zpívat neumí, ale o to raději zpívá. Na párty nechyběla ani zpěvačka Marcela Březinová, kterou pořád pronásledují pornofotky, jež nafotila pro pánský magazín Leo, či »SuperStáři« Michael Foret a Michal Hudček. Jako první se na parket přiřítil a roztancoval ho neVyVolený Martin Hranáč, který si tam střihl sexy taneček se svým přítelem Lukášem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.