Martin Dejdar: Silvestrovská show za miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Dejdar: Silvestrovská show za miliony?

Fotografie
Fotografie (internal)

Parádní čtyřhodinový večírek na Václaváku možná přinesl moderátorovi Martinu Dejdarovi (43) víc než jen honorář a vděčnost diváků. Až téměř do půlnoci se totiž na jeho bundě vyjímalo logo oděvní značky Ed Hardy.

Televize Nova přitom přísně vyškrtává z vysílání všechny komerční značky. Má k tomu pádný důvod: minutový reklamní spot totiž prodává až za jeden a půl milionu! Kolik by tedy asi stála prezentace značky na Martinově bundě? Objevovala se totiž v detailních záběrech prakticky ve všech vstupech moderátora.

Není tajemstvím, že Martin Dejdar splácí velké dluhy. Je vděčný za každou roli i reklamu. Je proto možné, že si díky svému teplému oblečení vydělal na další splátku. Na dotaz časopisu Rytmus života, jak tento případ bude Nova řešit, zazněla velice nejasná odpověď: "Reklama a sankce za porušení smluv jsou součástí těchto smluv, které se nezveřejňují." Rozumíte tomu?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.