Voborníková: Ještě nejsem muzeální kousek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Voborníková: Ještě nejsem muzeální kousek!

Miluška Voborníková stále zpívá a občas si zapěje i se svým manželem Petrem Spáleným.
Miluška Voborníková stále zpívá a občas si zapěje i se svým manželem Petrem Spáleným. (: Miloš SCHMIEDBERGER,Alan PAJER, Pavel JASANSKÝ)

PRAHA – „Myslíte, že jsem už muzeální kus?“ smála se sympatická zpěvačka Miluška Voborníková (56) v narážce na své nejnovější album pojmenované Pop galerie. „Snad ještě nepatřím do muzea!“ dodala.

Hudební vydavatelství Supraphon Music se totiž rozhodlo otevřít Pop galerii a vydávat novou ediční řadu s výběry hitů našich pěveckých legend s neformálním podtitulem »Příjemná muzika za příjemnou cenu«.

Disky Pop galerie s kompilacemi originálních nahrávek největších hitů a nejdůležitějších písní zpěvaček a zpěváků, jejichž stopa v historii naší populární hudby je nepochybná, budou totiž stát pouhých 159 korun. „Už mi nějaký výběr vyšel, ale toto je mé první album, na kterém jsou mé největší hity až po skladby z posledních let,“ přiznala deníku Aha! Miluška Voborníková, manželka zpěváka Petra Spáleného. Ta před lety všechny uhranula nejen dlouhými vlasy, ale i minisukýnkami, které nosila.

Mimo Milušky se výběrového alba v Pop galerii dočkali Karel Hála, Josef Laufer, Pavel Sedláček a skupina Václava Kučery, které nikdo neřekne jinak než Kučerovci. Další alba Pop galerie vyjdou na podzim.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.