Daniela Kolářová (62): Strach! Smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Daniela Kolářová (62): Strach! Smrt!

PRAHA – Uznávaná herečka Daniela Kolářová (62), která zazářila v desítkách filmů (např. Léto v kovbojem, Noc na Karlštejně, Na samotě u lesa nebo naposledy Vratné lahve), má panický strach ze svého konce!


To ji teď děsí! Proč? Je snad nemocná?

„Je to moje noční můra,“ přiznává charakterní herečka, která hraje i v »nováckém« seriálu Ulice. O svém děsu se rozpovídala velice otevřeně. Ještě víc než smrt ji totiž straší české zdravotnictví!

„Strach ze smrti máme všichni, pokud nejsme dobře vedení křesťané. Možná je to ale spíš nejistota, protože nevíme, jaký bude ten konec, jestli jej zvládneme s plnohodnotným rozumem a při síle, jestli dokážeme nebýt na nikom závislí. To je ostatně moje noční můra, když pomyslím na stav našeho zdravotnictví, na úroveň »eldéenek« a míru neúcty ke starým lidem,“ říká herečka v interview pro týdeník MF Plus. Z podobných příčin, právě aby nebyl na obtíž okolí, se před šesti lety zastřelil Vlastimil Brodský (†82). Můžeme jen doufat, že u této charismatické kumštýřky jde jen o řečnický projev a že nad svým koncem nepřemýšlí třeba kvůli závažné nemoci!

Častá herecká partnerka Jaromíra Hanzlíka se v rozhovoru rozpovídala i o svém synovi, který pracuje v Jedličkově ústavu s tělesně postiženými dětmi. „Velmi mě tím překvapil. Věnuje se té práci skutečně intenzivně,“ dodává Daniela Kolářová, která je sama předsedkyní správní rady Nadace Duha, pomáhající dospělým s mentálním postižením.


Autor: (daz)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.