Vojta Dyk na párty seriálu Ulice: Jsem gay a sekne mi to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vojta Dyk na párty seriálu Ulice: Jsem gay a sekne mi to!

„Jsem gay, jsem teplej!“ křičel obnažený zpěvák a všichni mu to věřili!
„Jsem gay, jsem teplej!“ křičel obnažený zpěvák a všichni mu to věřili!

PRAHA – Muzikant a příležitostný herec Vojta Dyk (23) se zase pořádně rozparádil! A tentokrát šokoval návštěvníky vánoční párty seriálu Ulice.


Se skupinou NightWork, ve které hraje i herec z Ulice Jakub Prachař (25), předvedli usedlým dámám a pánům píseň o gayích, a když přišel refrén, Dyk sundal kalhoty a ukázal, co v nich skrývá!

Užaslé publikum nevěřilo vlastním očím. Dyk opravdu ukázal svou mužnou chloubu, naštěstí však oblečenou do slona z textilu. A i když byli návštěvníci akce trochu zkoprnělí, Vojtova legrácka je tak rozparádila, že až do konce koncertu pařili jak šílení!

Párty se zúčastnily skoro všechny tváře Ulice, jednou z mála výjimek byla Tereza Brodská. Ondřej Pavelka dorazil rovnou z představení, a tak si ani nestačil pořídit špičku. To mladí herci jako Jakub Štáfek nebo Štěpán Stránský si užívali jídla a alkoholu, co hrdlo ráčilo. „Seriál mě pořád baví, i když už v něm hraju tolik let. Teď mě jen mrzí, že končí postava Štěpána Stránského, protože to byl velký kamarád,“ svěřil se nám Jakub Štáfek alias seriálový Matěj Jordán. A mimochodem: zaslechli jsme, že Ulice je i přes svou nákladnost jedním z mála projektů, který přežije probíhající televizní a finanční krizi.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (daz)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.