Zlatá Slavice Lucie Bílá: Konečně jsem svobodná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlatá Slavice Lucie Bílá: Konečně jsem svobodná!

Během přímého přenosu byla Bílá jedno velké sluníčko. To na generálce tomu bylo jinak. Neustále se mračila, byla podrážděná a někomu vehementně psala SMS. Že by bývalému manželovi?
Během přímého přenosu byla Bílá jedno velké sluníčko. To na generálce tomu bylo jinak. Neustále se mračila, byla podrážděná a někomu vehementně psala SMS. Že by bývalému manželovi?

PRAHA – Přestože zlaté sošky Českých slavíků i letos získali Lucie Bílá (42) a Karel Gott (69), o překvapení večera nebyla nouze. A postarala se o něj sama jedenáctinásobná Slavice Lucie Bílá. Na tiskové konferenci po přímém přenosu z předávání slavíků totiž přiznala, že je z ní svobodná žena.


A Iveta Bartošová pukla závistí...

„Vím, že se mě všichni chcete zeptat, jestli už jsem rozvedená. Ano, jsem. V pátek večer jsme se s Vaškem rozvedli,“ překvapila všechny přítomné novináře Bílá.

A nejen novináře. V tu chvíli byste se krve nedořezali u skokanky roku Ivety Bartošové (42) a jejího manžela a zároveň manažera Jiřího Pomeje (44), kteří nejspíš doufali, že se konečně pozornost médii obrátí k Ivetě. Možná proto se nechali přivézt do Státní opery luxusní bílou limuzínou. Chtěli nejspíš vypadat světově. To ještě ale netušili, že Bílé stačí k upoutání pozornosti úplně všech jen dvě slova: „Jsem rozvedená.“

Kliknutím zvětšete„Lucie Bílá prostě ví, kdy co říct. Ale my jsme šťastní za naši cenu a víc to dneska řešit nechceme. Nechtěl bych řešit, jestli informaci o rozvodu řekla, protože chtěla být opět středem pozornosti, nebo ne, ale prostě to má v hlavě srovnané. My se nyní chceme věnovat další práci a projektům,“ svěřil se deníku Aha! Pomeje, který se v sobotu večer hlídal. To na zářijové svatbě tomu bylo jinak. Když totiž Bílá oznámila několik dní před jejich dlouho plánovanou svatbou, že se rozvádí, tak si pustil Pomeje pusu na špacír: „Vadilo jí, že nebyla dlouho na titulních stránkách a Iveta je tam skoro každý den. Podle mě to měla dobře naplánované. Sice jsem jí chvíli věřil, že se fotky Noida objevily náhodou, ale korunu tomu nasadila, když s úsměvem sdělila médiím: Jsme s Vaškem pořád přátelé, přijďte se podívat na premiéru Carmen,“ rozhořčoval se tehdy Pomeje.

Mistr neměl koho políbit - Tak dal pusu aspoň sošce!


Autor: (km)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.