Klan Saudků: Fotí celá rodina... Sára ušetřila miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Klan Saudků: Fotí celá rodina... Sára ušetřila miliony

Sára Saudková se svými dětmi (dole zleva) Oskárkem (půl roku), Samuelem (4) a Jeníčkem (2), nahoře je Sárinka (6).
Sára Saudková se svými dětmi (dole zleva) Oskárkem (půl roku), Samuelem (4) a Jeníčkem (2), nahoře je Sárinka (6). (Aha! - Mária Rušinová, David Kundrát)

PRAHA – Hned dvě příslušnice slavného rodu Saudků se veřejnosti v Praze pochlubily svými fotkami. Sára Saudková (41), expartnerka fotografa Jana Saudka (73), která nyní žije a má čtyři děti s jeho synem Samuelem (44), otevřela koncem týdne výstavu svých autorských fotografií, Samuelova exmanželka Ida (34) se zase ukázala na autogramiádě svého charitativního kalendáře.

Hned dvě příslušnice slavného rodu Saudků se veřejnosti v Praze pochlubily svými fotkami. Sára Saudková (41), expartnerka fotografa Jana Saudka (73), která nyní žije a má čtyři děti s jeho synem Samuelem (44), otevřela koncem týdne výstavu svých autorských fotografií, Samuelova exmanželka Ida (34) se zase ukázala na autogramiádě svého charitativního kalendáře.

Sára dostala na svou výstavu, která potrvá až do konce ledna, skoro celé 3. patro pasáže obchoďáku Kotva. Měsíc nájmu tu stojí 1,6 milionu, Saudková ale dostala ohromný prostor, který v Čechách nemá obdoby, zadarmo. „Fotím zralé dámy, frajírky, chlapy, dívky i dětičky a nikdo mi neuteče,“ směje se čtyřnásobná maminka, která na výstavu vybrala jemně svádivé a koketní fotky. To Ida Saudková (34) zase pro občanské sdružení Slunce dětem, který založila modelka Lilian Sarah Fischerová, nafotila kalendář The Beautiful Mind 2009. Nechybí v něm těhotná Lucie Borhyová, Tereza Kostková s malým Toníčkem, Bára Nesvadbová s dcerou Bibi nebo Ivana Chýlková se synem Jáchymem.

8.12.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.