Faltýnová zkazila přehlídku - Nechtěla na pódium s Mašlíkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Faltýnová zkazila přehlídku - Nechtěla na pódium s Mašlíkovou!

Petra Faltýnová si nejspíš myslí, že je světová topmodelka. Jinak si její chování nikdo nedokáže vysvětlit.
Petra Faltýnová si nejspíš myslí, že je světová topmodelka. Jinak si její chování nikdo nedokáže vysvětlit. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Modelka Petra Faltýnová (30) se pořádně vybarvila. Na módní přehlídce značky Faith Connection v hotelu Intercontinental se začala vyvyšovat nad ostatní modelky.

Modelka Petra Faltýnová (30) se pořádně vybarvila. Na módní přehlídce značky Faith Connection v hotelu Intercontinental se začala vyvyšovat nad ostatní modelky.

A nejvíc to schytala Hanka Mašlíková (26), se kterou Faltýnová nechtěla stát ani na jednom pódiu. „Vůbec nevíme, o co jí jde. Neustále někoho pomlouvá. A když se to někdo dozví a nechce se s ní kvůli tomu bavit, tak dělá scény,“ šuškaly si modelky mezi sebou. Smutná z toho byla i sama Mašlíková. „Jestli má něco proti mně, tak jí to neberu. Nechápu ale tu neprofesionalitu. Jsme jednou v práci, tak to odchodíme a můžeme se v klidu rozejít a ne řvát na všechny kolem, že nechci pracovat s touhle a s tamtou,“ svěřila se smutně deníku Aha! Mašlíková, která se po této aféře opravdu těší, až odletí pracovat do Miami. „Bude to další zkušenost. I když to nebude jednoduché,“ myslí si silikonová kráska.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.