Charita Terezy Maxové: Cirkus »za všechny prachy« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Charita Terezy Maxové: Cirkus »za všechny prachy«

Tereza Maxová přišla na přehlídku i s dlouho utajovaným přítelem Dominikem a synem Tobiasem.
Tereza Maxová přišla na přehlídku i s dlouho utajovaným přítelem Dominikem a synem Tobiasem. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Děti a nic než jen charita pro děti! To všude hlásala Tereza Maxová (37) i se svými kolegyněmi – topmodelkami Evou Herzigovou (35), Pavlínou Němcovou (34), Karen Mulder (41) nebo Andreou Verešovou (27).


Jenže jen do té doby, než došlo opravdu na práci, za kterou nic nedostanou; to znamená věnovat se novinářům a akci zviditelnit. »Hvězdy« se v tu ránu obklopily agresivními bodyguardy a zmizely ve VIP salonku, kam za nimi už neproklouzla ani myška. Vždyť peníze už vybrané byly a také u modelek padla znamená padla! Jedině Andrea Veršová se věnovala přítomným hostům, přestože je v pokročilém stádiu těhotenství.

Vše začalo už na tiskové konferenci, kde Karen Mulder házela po přítomných perníčky a Tereza Maxová (přišel ji na přehlídku podpořit syn Tobias i nový přítel Dominik) s Evou Herzigovou (premiérová přehlídka po porodu syna Georgie) zas dávaly najevo své znudění neustálým špitáním a chechtáním, zatímco v sále mluvil někdo jiný.

Trapné situace však provázely i velkolepý večer v Barrandovském ateliéru. Nejprve moderátorům večera Romanu Ondráčkovi a Miloši Pokornému vypadly mikrofony, takže jim museli z produkce donést nové. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJenže náhradní měli jen jediný a proto se o něj museli podělit. Pak následovalo mezi jednotlivými přehlídkami kolekcí Kláry Nademlýnské a Missoni několik trapných artistických vystoupení, přičemž při třetím vstupu se zhruba třetina sálu zvedla a odešla.

Částka přes tři miliony korun, z níž si podle zákona může nadace 30% ponechat, už byla vybrána, a tak topmodelky přizvaly bodyguardy, již si rozhodně nebrali servítky. Kliknutím zvětšeteJen Andrea Verešová pochopila význam charitativní akce a přesto, že už má pěkně velké bříško, svěřila se deníku Aha! se svými dojmy. „Už mi to nejde jako dřív, děťátko přibírá, ale předvádělo se mi hezky. Ještě si nechci nechat říct, jestli to je chlapeček, nebo holčička. Když to bude kluk, bude to rozhodně Daniel po tatínkovi,“ prozradila Andrea.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.