Kateřina Brožová - Pravda o mých sedmi milencích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kateřina Brožová - Pravda o mých sedmi milencích

Kateřině Brožové to i ve čtyřiceti ohromně sluší.
Kateřině Brožové to i ve čtyřiceti ohromně sluší. (: Ondřej Pýcha,TV Nova)

PRAHA – Postelí herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové (40) prošlo za posledních pět let sedm hvězdných mužů! Miroslav Etzler, Jan Šťastný, Jan Čenský, Petr Nárožný, Jaromír Hanzlík, David Prachař a Jiří Dvořák.

Postelí herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové (40) prošlo za posledních pět let sedm hvězdných mužů! Miroslav Etzler, Jan Šťastný, Jan Čenský, Petr Nárožný, Jaromír Hanzlík, David Prachař a Jiří Dvořák. To jsou ti vyvolení, jimž Kateřina nabídla náruč v roli Dagmar v »nováckém« seriálovém hitu Pojišťovna štěstí. A herečka si je nemůže vynachválit!

„Dagmar má v nových dílech miminko, ocitne se bez manžela i zázemí. A vše buduje znova. Ale potká také vztah, byť se mu brání,“ přibližuje další vývoj postavy Kateřina, která byla se všemi svými seriálovými muži ráda. V právě vysílané čtvrté sérii Pojišťovny potká Petra Součka v podání Jiřího Dvořáka, seriálového bratra Aleny Antalové.

„Měla jsem štěstí na samé příjemné kolegy, se kterými se mi pracovalo velmi hezky a se kterými jsme si měli co říct i mimo plac. Velmi ráda vzpomínám třeba na pana Nárožného. Ale v podstatě to tak bylo s každým dalším kolegou, se kterým jsem měla v seriálu víc co do činění,“ vynáší do nebes početný zástup svých »lásek«.

V soukromí má Brožová jiné starosti. Přemýšlí, jak dceři vysvětlit, že si nemohou zařídit soukromou zoologickou zahradu. „Kačenka by si přála kočičky, papouška, ovečky, koně, želvu a další a další zvířátka. Já se zatím bráním kvůli času, protože zvířatům se musíte věnovat,“ dodává půvabná Kateřina Brožová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.