Nejznámější nevěrníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejznámější nevěrníci!

Prezident Václav Klaus
Prezident Václav Klaus (: ara)

PRAHA – Vzhlížíme k nim, fandíme jim, ale jsou to normální lidé jako my. Významní politici, slavní zpěváci a vynikající herci. Ani těm se nevyhne takový hřích, jako je nevěra. A deník Aha! pro vás vybral několik nejslavnějších cizoložníků, na které jejich milostné aférky praskly.

Václav Klaus (67), prezident
Prezident Václav Klaus zahýbá své manželce Livii dlouhá léta. Hlava našeho státu má totiž slabost pro letušky. V jeho náruči skončily už minimálně tři, a to Klára Lohniská, Eva Svobodová a v poslední řadě Petra Bednářová, se kterou se údajně schází dodnes. Manželka Livia to zatím neřeší, i když se proslýchá, že občas bývá u Klausů tichá domácnost.

Kliknutím zvětšeteJiří Menzel (70), režisér
Režisér Jiří Menzel a jeho těhotná manželka Olga (30) jsou prvotřídní nevěrníci. Před časem totiž vyšlo najevo, že Menzelová údajně není těhotná se svým manželem, ale s režisérem Jaroslavem Brabcem (54). Ba co víc! Menzel prý měl dlouhodobě podvádět svoji manželku s herečkou a zpěvačkou černé pleti Juwane Jenkins-Němcovou (35).

Kliknutím zvětšeteDaniel Hůlka (40), zpěvák
Zpěvák , který se pokouší o veliký comeback na prkna, která znamenají svět, taky netuší, co znamená slovo věrnost. Před lety nevydržel být dva měsíce věrný své tehdejší přítelkyni Tereze Duchkové. Ta ho nachytala s jinou a zhroutila se z toho. Vrátilo se mu to, jeho manželku Libušku od něj po čase odlákal Josef Vojtek.

Kliknutím zvětšeteJosef Vojtek (43), zpěvák
Frontman skupiny Kabát Pepa Vojtek je známý milovník. Před lety opustil svoji tehdejší partnerku a matku své dcerky Valentýnky Sabinu Laurinovou kvůli mladé tanečnici Libušce (29), kterou si později vzal. A před rokem opustil i Libušku. Zamiloval se totiž do její nejlepší kamarádky Jovanky Skrčeské (29).

Mistři v záletech

Kliknutím zvětšeteLadislav Štaidl (63), hudebník
Skladatel Ladislav Štaidl se vybouřil v minulosti. Přestože nyní žije v harmonii se svojí přítelkyní Michaelou, tak dříve podváděl svou manželku Áňu jako na běžícím páse. Nejenže jí mnoho let zahýbal se zpěvačkou Jitkou Zelenkovou, s Ivetou Bartošovou (42) má dokonce nemanželského syna Artura (13).

Kliknutím zvětšeteKarel Svoboda (†68), hitmaker
Tragicky zesnulý hitmaker Karel Svoboda taky uměl žít. Po smrti své manželky »Šišky« se oženil se svojí milenkou Vendulou, a dokonce si i s ní často užíval sexu ve třech. Existují dokonce důkazy, že častým partnerem při jejich sexuálních hrátkách v jevanské vile byla zpěvačka Leona Machálková a prý i Iveta Bartošová, když žila se Štaidlem v jejich sousedství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.