Zuna zažívá strašné časy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zuna zažívá strašné časy

 (Aha!: Dalibor PUCHTA)

O nabídce z Ruska se televize Nova dozvěděla až z nedělníku Aha!

PRAHA – Od okamžiku, kdy televize Nova zjistila, že se Pavel Zuna (39) chystá dát výpověď a odejít pracovat do Ruska, prožívá populární moderátor na Nově doslova peklo. Vedení televize mu podle zákulisních informací dává pořádně »sežrat«, že jim o svých plánech dopředu nic neřekl, a lidé z Novy se tak o Zunových »zaječích« úmyslech dozvěděli až z Aha!

„Někteří lidé z televize mají pocit, že je Zuna pěkně ztrapnil tím, že si informaci o tom, že se chystá odejít, museli přečíst v novinách. A tak se rozhodli, že teď budou pro změnu ztrapňovat oni jeho,“ popisuje podivnou atmosféru v nejsledovanější televizi jedna ze zaměstnankyň Novy. Všechna Zunova práce ve zpravodajství je tak v současné době potupně kontrolovaná. A navíc oblíbeného moderátora vedení televize odstavilo i od projekt třetí řady SuperStar, kterému měl opět šéfovat. Což bylo pro Zunu, který měl v minulosti obě řady SuperStar na starosti, obzvláště ponižující rozhodnutí. Nova avšak tuto informaci odmítla potvrdit.

„Se změnou na pozici šéfa projektu se zatím nepočítá,“ tvrdí tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková. Případný Zunův odchod z Novy odmítla komentovat. „Není to na pořadu dne,“ říká Šmítková. „Divila bych se, kdyby Zuna po tom, co se tady teď děje, na Nově zůstal. Je na něm vidět, jak ho tahle situace ničí,“ myslí si ovšem člověk ze zákulisí Novy. Samotný Zuna s médii od momentu, kdy se informace o jeho možném odchodu z Novy objevila na veřejnosti, nekomunikuje. Nezvedá telefony ani neodpovídá na textové zprávy. Důvodem, proč Zuna Novu zřejmě opustí, je exkluzivní pracovní nabídka, kterou dostal od bývalého majitele Novy Jiřího Šmejce. Ten Zunovi nabídl místo marketingového ředitele společnosti Home Credit v Rusku. Pokud by Zuna přijal lukrativní místo, které by mu mohlo vynést a milionový měsíční plat, musel by se i s rodinou přestěhovat do Moskvy. „Ano, panu Zunovi byla učiněna nabídka, aby pro Home Credit v Moskvě pracoval. Dokonce se byl už v Moskvě i s manželkou podívat,“ potvrdila mluvčí finanční skupiny PPF, pod kterou Home Credit patří.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.