Milenec Minářové Petera - Koupil jí koně za 2 500 000! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Milenec Minářové Petera - Koupil jí koně za 2 500 000!

Za dárek v podobě drahého koně se Petera smí Petry dotýkat i na intimních místech!
Za dárek v podobě drahého koně se Petera smí Petry dotýkat i na intimních místech! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Topmodelka Petra Minářová (31) umí žít! Přestože ještě není rozvedená s manželem, podnikatelem Šimonem Leitnerem (39), už si užívá pohádkového bohatství milence, fotbalového bosse a majitele Baníku Ostrava Tomáše Petery (37). Už od něj dostala koně za sto tisíc eur (téměř dva a půl milionu korun)!

Deníku Aha! se podařilo zjistit, že si Petera Minářovou pořádně vydržuje. Nejenže s ní každé dopoledne jezdí za Prahu, kde má Minářová ustájené koně, a sleduje jí při jízdě! Už jí dokonce koně za dva a půl milionu korun i opatřil! A to není vše. Otec od rodiny, který má s partnerkou Denisou Němcovou dvojčata Kristýnu, Patrika a nevlastní dceru Barboru Krejčovou, si Minářovou stihl i nastěhovat do luxusního apartmánu na Smíchově. Jak jinak si vysvětlit, že od něj již několik dní po sobě Minářová ráno odjíždí ve svém Audi Q7.

V lednu to ale ještě vše vypadalo úplně jinak. Poté, co se Petera rozešel s Dianou Kobzanovou, tak se na čas vrátil k rodině a na chvilku to vypadalo na rodinnou idylku. Peterovi to ale dlouho nevydrželo a už přes půl roku se stýká s Minářovou.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.