Z Krause se stává vlasatec! Nechal si nastřelit háro? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Z Krause se stává vlasatec! Nechal si nastřelit háro?

S krátkými vlasy je Kraus vidět už dlouhé roky.
S krátkými vlasy je Kraus vidět už dlouhé roky. (Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Hykl, ara)

PRAHA – Jan Kraus (55) se mění k nepoznání. Herec a moderátor, kterého národ zná s velkými kouty, »náměstíčkem« a milimetrovým řídkým sestřihem, si nechal narůst hustou hřívu vlasů. Má je snad nastřelené? Proč by to dělal? Údajně pro novou roli, kvůli které si musel přestat i stříhat vlasy.

Jan Kraus (55) se mění k nepoznání. Herec a moderátor, kterého národ zná s velkými kouty, »náměstíčkem« a milimetrovým řídkým sestřihem, si nechal narůst hustou hřívu vlasů. Má je snad nastřelené? Proč by to dělal? Údajně pro novou roli, kvůli které si musel přestat i stříhat vlasy.

Zlí jazykové obviňují moderátora zábavného pořadu Uvolněte se, prosím!, že si nechal vlasy uměle nastřelit. „To nejsou jeho vlasy. Něco mu na hlavě určitě roste, ale tak husté vlasy by rozhodně neměl. A pokud ano, tak by mu nerostly tak rychle,“ spekulují lidé z moderátorova okolí.

Kraus se brání. „Musím vyvrátit fámy, které se šíří ohledně mých vlasů. Nenechal jsem se nabodat nebo něco takového. Neužívám ani žádné tablety. Jsou to moje pravé vlásky. Můžu jich mít habaděj. Beatles se vrací. Potřebuji to do jednoho filmu. Režisér chce, abych byl za plavovlásku. Na druhou stranu mám rád krátké vlasy, takže když jsem slýchával: Co ten plešoun zase dělá v televizi, tak jsem si řekl, že vám ukážu plešouna,“ snažil se vysvětlit novou hřívu.

5.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.