Krausova »blbá blondýna« Kateřina Hamrová - Vyhrála soud o dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krausova »blbá blondýna« Kateřina Hamrová - Vyhrála soud o dcery!

Kateřina Hamrová se konečně dočkala a dostala své děti do péče. Nyní je čeká velká oslava.
Kateřina Hamrová se konečně dočkala a dostala své děti do péče. Nyní je čeká velká oslava. (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek, Lenka Hatašová)

PRAHA – Ředitelka soutěže Miss Junior a známá hloupá blondýna Jana Krause z pořadu Frekvence 1 Kateřina Hamrová (41) má důvod k radosti. Po téměř dvou letech vleklého sporu jí v pátek Obvodní soud pro Prahu 1 svěřil dcery – Annu Marii (10) a Marii Annu (9) do péče.

Ředitelka soutěže Miss Junior a známá hloupá blondýna Jana Krause z pořadu Frekvence 1 Kateřina Hamrová (41) má důvod k radosti. Po téměř dvou letech vleklého sporu jí v pátek Obvodní soud pro Prahu 1 svěřil dcery – Annu Marii (10) a Marii Annu (9) do péče.

„Z vyneseného rozsudku mám já i holčičky samo sebou obrovskou radost. Rozhodnutí soudu si cením o to víc, že dnešní trend svěřování dětí do péče otců v podstatě bez jakéhokoli logického opodstatnění se stále více prosazuje. Naštěstí soudce Kryštof Janek, který sám má dítě ve své péči, vyšel ze závěrů psychologického posudku, posoudil výsledky dcer ve škole i skutečnost, jaké mají obsáhlé spektrum mimoškolních aktivit, které jim zajišťuji. Samozřejmě svou roli hrálo i to, že dcery žijí od začátku se mnou a otec je ten, kdo rodinu opustil. Navíc stále nemá vybudované stabilní zázemí – rozpadlo se mu již druhé manželství,“ svěřila se deníku Hamrová, kterou soudce potěšil dvojnásob, když nařídil otci jejich dcer, režisérovi Jiřímu Pokornému, aby doplatil dluh za dobu, kdy na dcery nepřispíval ani minci. „Myslím, že to je rozhodně správné. K výši výživného se nebudu vyjadřovat,“ dodává Hamrová.

4.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.