Karel Gott před turné - Strach o hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott před turné - Strach o hlas!

Karel při generálce s »Dašou«.
Karel při generálce s »Dašou«. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Slavík Karel Gott (69) je ve střehu. Ve středu večer rozjíždí v rodné Plzni dlouho očekávané turné »Zpátky si dám tenhle film« a bojí se, aby si nestrhl hlasivky. „Nebudu zpívat s plným nasazením. Musím se hlídat,“ svěřil se včera odpoledne na hlavní a poslední generální zkoušce v GOJA Music Hall v Praze na Výstavišti.

Slavík Karel Gott (69) je ve střehu. Ve středu večer rozjíždí v rodné Plzni dlouho očekávané turné »Zpátky si dám tenhle film« a bojí se, aby si nestrhl hlasivky. „Nebudu zpívat s plným nasazením. Musím se hlídat,“ svěřil se včera odpoledne na hlavní a poslední generální zkoušce v GOJA Music Hall v Praze na Výstavišti.

To byla ale jinak jediná věc, která Mistra trošku znepokojovala. Na zkoušce panovala výborná nálada a Gott v kožené bundě jako tvrdý rocker omládl minimálně o deset let. Celé odpoledne si dělal srandu ze své dlouholeté spolupracovnice, zpěvačky Dashi (27). Ta s ním bude na turné zpívat legendární písničku »Je nebezpečné dotýkat se hvězd«, kterou před léty Gott zpíval s Evou Pilarovou. „To je naše Daša,“ opakoval neustále zpěvaččino jméno s ruským přízvukem Gott.

Jako hudební doprovod vystoupí na koncertě dokonce i Felix Slováček, kterému prý ale Slavík nepřeje potlesk. Když totiž zkoušeli pasáž, kde bude Gott vystupovat právě se svým dobrým kamarádem, tak přikázal kapele: „Teď po té písni s Felixem, kdyby byl velký potlesk, tak jedeme dál. Žádné zdržování,“ řekl z legrace Mistr. To se ale hned ozval manžel Dády Patrasové, o kterém neměl Gott tušení, že je v publiku. „Počkej, já ti dám,“ smál se Slováček.

Na koncertech vždy jako první zazní píseň Noční král a vrcholem večera bude hit Angelina. Gott ale slíbil, že jeho fanoušci nepřijdou ani o jeho nejznámější a hlavně nejoblíbenější písničku Včelka Mája.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.