Divoká noc po StarDance III - To byl ale tanec! Akorát s jinými partnery... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Divoká noc po StarDance III - To byl ale tanec! Akorát s jinými partnery...

Vladimír Kratina byl v úvodním kole soutěže příjemným překvapením…
Vladimír Kratina byl v úvodním kole soutěže příjemným překvapením… (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hned jak v sobotu hvězdy StarDance III. dotančily v prvním přímém televizním přenosu, začal teprve ten správný tanec v pivnici Konvikt.

Hned jak v sobotu hvězdy StarDance III. dotančily v prvním přímém televizním přenosu, začal teprve ten správný tanec v pivnici Konvikt. Noční párty, které se zúčastnili i soutěžící z druhé řady StarDance, tam svolal herec Vladimír Kratina, který se svým tanečním výkonem stal vůbec největším překvapením sobotního televizního přenosu.

Michal Dlouhý, Tatiana Vilhelmová, Robert Záruba, Jiří Schmitzer nebo Štěpánka Hilgertová a téměř všichni soutěžící z právě začínající třetí řady soutěže to na večírku pěkně rozjeli. Pivo teklo proudem a všichni se skvěle bavili. Vína si užívala i Tatiana Vilhelmová, která před čtyřmi měsíci porodila syna Cyrila, a stejně si užívala i další maminka Tereza Kostková. Její moderátorský kolega Marek Eben chyběl, jako vždy odjel hned po přenosu domů. Chyběla i Zuzana Norisová, která zápolí se zánětem průdušek.

Ostatní se ovšem bavili skvěle. A alkohol a bujará atmosféra svedly na mejdanu leckoho z nich k flirtování. Třeba herec David Suchařípa opouštěl pivnici v hodně »veselém stavu« až nad ránem a vedl si s sebou neznámou slečnu…


3.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.