StarDance, díl třetí... O titul se prý poperou Frühlingová a Norisová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

StarDance, díl třetí... O titul se prý poperou Frühlingová a Norisová

Iva Frühlingová
Iva Frühlingová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Boj o titul krále a královny parketu včera večer znovu začal. Ve třetí řadě taneční show České televize StarDance se ale oproti předešlým ročníkům objevují divácky méně atraktivní celebrity, mnohé navíc bez větší chuti tančit. Je na nich vidět, že jejich motivací není tanec, ale jen snaha dostat se na obrazovku…

Boj o titul krále a královny parketu včera večer znovu začal. Ve třetí řadě taneční show České televize StarDance se ale oproti předešlým ročníkům objevují divácky méně atraktivní celebrity, mnohé navíc bez větší chuti tančit. Je na nich vidět, že jejich motivací není tanec, ale jen snaha dostat se na obrazovku…

Podle sázkařské kanceláře Synot Tip vypadne jako první zpěvák Bohouš Josef, nebo herec Vladimír Kratina. Další adeptkou na vypadnutí je pak Dana Batulková. Modelka Jana Doleželová, sportovní komentátor Jaromír Bosák a herec David Suchařípa prý budou tvořit »zlatý střed«, zatímco na vítězství sázkaři nejvíc favorizují zpěvačku a modelku Ivu Frühlingovou a herečku a zpěvačku Zuzanu Norisovou, která včera v odvážných šatech ukázala sexy tetování nad zadečkem.

O tom, kdo letos opravdu vypadne jako první, budou ale diváci a porotci hlasovat až příští týden, včera proběhlo jen »zahřívací« kolo. Show, kde se tančily jako první waltz a chacha, moderují opět Marek Eben a Tereza Kostková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.