Ulice: Nastupuje Lipský (85)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ulice: Nastupuje Lipský (85)!

Lubomír Lipský se stane novou tváří v seriálu Ulice.
Lubomír Lipský se stane novou tváří v seriálu Ulice.

PRAHA – Herecká legenda Lubomír Lipský (85) i ve svém požehnaném věku nastupuje do nekonečného seriálu televize Nova Ulice! Včera se i se svou seriálovou rodinou představil novinářům.


„Takovou vitalitu jsme občas nezažili ani u herců o několik generací mladších,“ rozplývá se Johanka Brzobohatá, PR manažerka seriálu Ulice a novopečená manželka Ondřeje Brzobohatého.

Lubomír Lipský alias vrhač nožů Boris bude hlavou cirkusácké rodiny Nekonečných, kteří se do Ulice právě přestěhovali, a rovnou do bytu po Farských (Pavelka, Svobodová). „Diváky seznámíme s jednotlivými postavami postupně, v pondělí představíme vnučku postavy pana Lipského Zuzanu Vejvodovou alias Libušku se synem Boriskem,“ dodává Brzobohatá. Včerejší představení postav proběhlo formou divadelního představení, kdy nové sousedy přijde navštívit seriálový syn Terezy Brodské Matěj Jordán (Jakub Štáfek). „První natáčení mě čeká v prosinci a trochu se toho seriálu bojím. Přece jen už jsem starší člověk a naposledy jsem točil seriál před 40 lety – Čtyři chlapy v chalupě,“ řekl deníku Aha! Lipský.

To na Slovensku v místním denním seriálu Panelák, který v Čechách začala vysílat konkurenční televize Prima, zase nastupuje do vysílání populární český herec Marek Vašut, který hraje sám sebe.


Autor: (daz)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.