Júlia Hečková se zakousla do Mariky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Júlia Hečková se zakousla do Mariky!

Júlia Hečková nyní tráví dny čtením knihy Marika o své kolegyni Marice Gombitové.
Júlia Hečková nyní tráví dny čtením knihy Marika o své kolegyni Marice Gombitové. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Slovenská zpěvačka Júlia Hečková (46), která se před lety provdala do Prahy, je nyní v jednom kole. Na Slovensku zažívá úspěšný comeback, v létě vydala dvojalbum Trinásta izba, nyní vánoční disk Christmas Diamonds a do toho shonu se stará o čtyřapůlletého syna Tomáše.

Slovenská zpěvačka Júlia Hečková (46), která se před lety provdala do Prahy, je nyní v jednom kole. Na Slovensku zažívá úspěšný comeback, v létě vydala dvojalbum Trinásta izba, nyní vánoční disk Christmas Diamonds a do toho shonu se stará o čtyřapůlletého syna Tomáše.

„Teď mám naštěstí pár dní trochu klidu, tak jsem se zakousla do knížky Marika, která právě vyšla o mé kolegyni Marice Gombitové. Marika byla od dětství mou oblíbenou zpěvačkou a mám ji dodnes moc ráda,“ řekla deníku Aha! Hečková, která v knize na slovenskou Slavici vzpomíná, stejně jako její bratr Peter Hečko či spousta dalších slovenských i českých interpretů.

Další díl seriálu z knihy Marika čtěte již zítra v Nedělním Aha! Přiblíží vám osudnou autonehodu, která Marice Gombitové změnila celý život.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.