Rozvod Boury a Mayerové: Od rodiny utíká Slávek! Má milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozvod Boury a Mayerové: Od rodiny utíká Slávek! Má milenku!

Markéta Mayerová se na rozdíl od manžela Slávka Boury usmívá. Tuší totiž, že pravda o Slávkově milence brzy vyplave na povrch.
Markéta Mayerová se na rozdíl od manžela Slávka Boury usmívá. Tuší totiž, že pravda o Slávkově milence brzy vyplave na povrch. (Aha! – David Novotný)

PRAHA – V Divadle Hybernia se opět bok po boku objevilo moderátorské duo Markéta Mayerová (41) a Slávek Boura (44), jejichž manželstvím otřásá velká krize a blížící se rozvod. A i když Boura popírá, že by to byl on, kdo si našel milenku a manželství rozbil, skutečnost je jiná! „Je to Slávek, kdo má milenku. Markétě už pomalu přestává docházet trpělivost s tím, že to vypadá, že ona je viníkem rozchodu,“ sdělil nám dobře informovaný zdroj.

A deník Aha! vypátral, kdo milenka, která také poskytla Bourovi přístřeší, je. O dva roky starší Monika Berná, s níž Slávek už nějakou dobu je a myslí to s ní vážně. A to není vše! Mezi manželi, přestože tvrdí opak, to opravdu vře. Během společného moderování už totiž od pořadatelů vyžadují rozdílné vstupy na pódium. Důvod? Aby se před výstupy nepotkávali. Přesto ale na sebe v zákulisí narazili a došlo mezi nimi k ostré výměně názorů.

Na charitativním galakoncertu sdružení pro svobodné matky Mater et pueri, který Boura s Mayerovou moderovali, nemohl zazpívat Daniel Hůlka, novopečený »svobodný otec«. Před několika dny si totiž vzal na starost Davida (6), syna zesnulého Václava Kočky ml. Roli otce se však brání. „Jako jeho kmotr bych se měl postarat o to, aby nepřišel o mužský vzor, ale neznamená to, že bych mu byl schopen plně nahradit otce. Nebudeme spolu bydlet a nenastěhuji se k nim,“ vysvětlil Hůlka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.