Michaela Dolinová: Jsem rozvedená! Teď je na řadě její milenec... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Michaela Dolinová: Jsem rozvedená! Teď je na řadě její milenec...

Rozvedení manželé Michaela Dolinová a Jaroslav Tuček.
Rozvedení manželé Michaela Dolinová a Jaroslav Tuček.

PRAHA – Teprve včera odpoledne proběhlo rozvodové řízení herečky Michaely Dolinové (43) a jejího manžela Jaroslava Tučka (50). Ti se rozvádějí kvůli Míšině nevěře. A už se chystá další rozvod!


PRAHA – Teprve včera odpoledne proběhlo rozvodo- vé řízení herečky Michaely Dolinové (43) a jejího manžela Jaroslava Tučka (50). Ti se rozvádějí kvůli Míšině nevěře. A už se chystá další rozvod!

Žádost o rozvod totiž údajně podala i manželka předsedy Městského soudu v Praze Jana Sváčka. Právě kvůli němu se populární herečka rozvádí. Paní Sváčková je také právnička a svému muži poskytla volnost k prohloubení jeho nového vztahu s herečkou Dolinovou.

Rozvodové řízení Michaely Dolinové proběhlo poklidně. „Každému bych přála, aby se takhle rozcházel, řešíme to v klidu a s noblesou,“ sdělila deníku Aha! herečka. Ta se se svým manželem předem dohodla na podmínkách, takže se jednalo už jen o formalitu. Herečka a její manžel se dohodli, že děti zůstanou u Dolinové, ale s podmínkou, že je bude moct Tuček kdykoli navštívit. „To bylo jasné už od začátku. Děti zůstanou u Michaely. Jsme hlavně rádi, že tím vším netrpí, protože máme s manželkou úžasný vztah,“ svěřil se Tuček. Na dělení společně nabytého majetku se také předem domluvili.

 


Autor: (km)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.