Manželé Menzelovi: Nemůžou se na ničem domluvit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželé Menzelovi: Nemůžou se na ničem domluvit

Olga Menzelová a Jiří Menzel
Olga Menzelová a Jiří Menzel

PRAHA – Smutný režisér Jiří Menzel (70) nemá absolutně ponětí, jak to dopadne s jeho těhotnou manželkou Olgou (30) a už vůbec netuší, jak skončí jejich manželství.


„Olina to tak zamotala, v tu nejméně vhodnou dobu, momentálně z téhle situace není úniku, je to začarovaný kruh,“ řekla nám Míla Řádová, asistentka Jiřího Menzela.

Celá situace se měla řešit hned na začátku, ale to se prý manželé nemohli domluvit, jakým způsobem půjdou s pravdou ven. „Jiříček teď čeká, co se bude dít,“ tvrdí jeho kamarádi. „Měli napsat nějaké vyjádření, vysvětlit to,“ pokračuje Řádová. Manželská krize však zřejmě byla tak velká, že se Menzelovi nedokázali domluvit na žádném verdiktu ani prohlášení, kterým by vysvětlili celou situaci. Kliknutím zvětšeteA tak Jiří sedí a čeká, jak se rozhodne jeho záletná žena, která se odstěhovala k milenci, režiséru Jaroslavu Brabcovi (54), který je zřejmě i otcem dítěte těhotné Menzelové. Vrátí se ještě někdy k světoznámému režisérovi?



Autor: (in)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.