Tajemství Mariky Gombitové - Sex s Drobným! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství Mariky Gombitové - Sex s Drobným!

Marika Gombitová
Marika Gombitová

PRAHA/BRATISLAVA – Milan Drobný (63) prožil vášnivý románek s Marikou Gombitovou (52)! Neautorizovaný knižní životopis slovenské Slavice, který se na knižních pultech objeví již zítra, odhaluje i posledního milence ještě zdravé a chodící Mariky!

Milan Drobný (63) prožil vášnivý románek s Marikou Gombitovou (52)! Neautorizovaný knižní životopis slovenské Slavice, který se na knižních pultech objeví již zítra, odhaluje i posledního milence ještě zdravé a chodící Mariky! Legendární zpěvačka, která je po autonehodě od 1. prosince 1980 upoutána na kolečkové křeslo, prožila s Drobným vášnivý románek během šestitýdenního exotického zájezdu po Vietnamu a Laosu, na který odletěli spolu s dalšími československými umělci v září 1980.

„Když jsme po té strašně dlouhé době doletěli utrmácení na místo a byli na recepci hotelu, řekl nám fízl z Pragokoncertu, který na nás měl dohlížet, že prý nemají tolik jednolůžkových pokojů, a proto by bylo dobré, abychom spali po dvou. Podívali jsme se s Marikou na sebe a hned nám bylo jasné, že budeme mít společný pokoj. A od té doby jsme tam byli spolu,“ popisuje v knize Marika Milan Drobný. V letadle, do kterého nastoupil už s několika panáky v krvi, protože se bojí létat, seděl vedle Mariky a právě během dlouhého letu přeskočila mezi oběma tehdy velmi populárními zpěváky jiskra. Do té doby se totiž prakticky neznali.

„Marika tam chytila nějaký sajrajt do ucha a pak chodila a naříkala: Bolí ma úško, bolí ma úško.“ Každý se na ni ale vyprd, zdravotnictví tam nebylo na moc velké úrovni, a tak jsem se o ni musel postarat a přes naše velvyslanectví jsem zařídil, aby ji vzali na vyšetření do nemocnice a vyléčili ji. Nakonec se zjistilo, že tam mají nějaká minizvířátka, kterým vyhovuje tamní klima, ale kdyby přijela nevyléčená domů, tak by to byl asi vážný problém,“ líčí Drobný s tím, že když zrovna nekoncertovali, tak si na dlouhém turné vyváděli navzájem různé ptákoviny a dělali happeningy.

Podle Drobného, který byl ženatý a měl dvě děti, románek s Gombitovou skončil návratem z turné a nepokračoval by, ani kdyby se Marice nestala osudná nehoda.

Exmilenec Gombitové Milan Drobný: Marika chtěla po nehodě spáchat sebevraždu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.