Poprava po křtu Paroubkovy knihy: Vrah chtěl spát s Talmanovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poprava po křtu Paroubkovy knihy: Vrah chtěl spát s Talmanovou!

Lucie Talmanová s Ďuričkem v době, kdy spolu měli randit.
Lucie Talmanová s Ďuričkem v době, kdy spolu měli randit.

PRAHA – Ani ne tři dny po čtvrteční vraždě Václava Kočky ml. (†40) se přesně neví, proč ho podnikatel Bohumír Ďuričko (55) třemi ranami z pistole popravil. Podle svědků vše začalo na párty po křtu knihy šéfa ČSSD Paroubka sázkou o to, kdo má u sebe víc peněz.


Nová fakta o vraždě Václava Kočky mladšího

> Vrah chodil i s Talmanovou!

> Proč Ďuričko střílel?
> Kočka mu měl randit s přítelkyní!

Pak Kočka v klidu odcházel, Ďurička poplácal po zádech a něco mu pošeptal do ucha. Kliknutím zvětšeteA chvíli nato rozstřílený ležel na zemi. Co Kočka Ďuričkovi pošeptal? Spekuluje se o tom, že Kočka ml. měl poměr s Ďuričkovou těhotnou přítelkyní a měl mu říci, že dítě, které čeká, není jeho! Na světlo navíc vyšla další zajímavost: podnikatel Ďuričko byl zřejmě milencem Lucie Talmanové (41), tedy současné partnerky premiéra Mirka Topolánka!

Kliknutím zvětšeteAha! se podařilo získat fotografii, na které je Ďuričko vyfocený s Talmanovou, místopředsedkyní Sněmovny a přítelkyní premiéra Topolánka (52), se kterým má syna Nicolase (1)! „Ďuričko byl často v kontaktu s lidmi z pražské ODS. Na jedné akci se seznámil i s Talmanovou, která se mu hodně líbila. Chvíli spolu chodili,“ řekl Aha! zdroj z okolí Ďurička. Premiér Topolánek ale tvrdí, že všechno je jinak. „Ďuričko s LT (Lucií Talmanovou) moc chodit chtěl, ale fakticky se nepotkal se zájmem,“ napsal Topolánek v esemesce MF Dnes. Opravdu Topolánek neví, že Talmanová s Ďuričkem chodila? Zatajila mu to snad Talmanová? Nebo jen premiér pravdu nechce přiznat? Vyjádření Talmanové se nepodařilo získat.

K Ďuričkovi se každopádně nikdo z politiků moc znát nechce. Nejvíc ho to asi může mrzet od šéfa ČSSD Jiřího Paroubka. Ten s vědomím, že je jen týden před volbami, Ďurička hodil přes palubu – prý to není žádný jeho přítel. Ještě před třemi lety s ním přitom chtěl jet na dovolenou na jeho jachtu v Chorvatsku a tvrdil, že jsou kamarádi... Navíc Paroubek říká, že se s Ďuričkem znají jen devět let. Ďuričko ovšem tvrdil, že se začali stýkat už před rokem 1989. „Ano, je to tak, Paroubek neříká pravdu, když tvrdí, že se znají jen devět let,“ řekl Aha! zdroj z okolí šéfa ČSSD. Před volbami se prostě Paroubkovi styky s mužem, který v opilosti zabil člověka, nehodí. I když údajně Paroubek Ďuričku na křest knihy nepozval, nedokáže nikdo ani vysvětlit, jak se tam tedy dostal.

Jak došlo k vraždě?

Kliknutím zvětšeteV restauraci Monarch ve čtvrtek večer probíhal křest Paroubkovy nové knihy. Po oficiálním konci akce zůstalo v baru asi deset lidí, Ďuričko s Kočkou mladším popíjeli na baru. Před jedenáctou večer se začali dohadovat, kdo má u sebe více peněz, Ďuričko tvrdil, že má milion. Pak se vše seběhlo strašně rychle. Kočka zaplatil účet, poplácal Ďurička po zádech a něco mu pošeptal do ucha. Podle spekulací mu měl říci, že není otcem dítěte své těhotné přítelkyně. Ženatý Kočka mladší o tom mohl hodně vědět – měl mít totiž s Ďuričkovou přítelkyní poměr! Pak došlo k potyčce, Kočka dal Ďuričkovi pěstí, ten vytáhl pistoli a vystřelil na něj. Když Kočka spadl na zem, dodělal ho dvěma ranami. Pak z baru utekl, barmani ho ale doběhli a zadrželi. Ďuričko už ví, že po něm Kočkovi půjdou, a bojí se o život...

Dnes se rozhodne o vazbě vraha

Dnes padne rozhodnutí o tom, zda bude uvalena vazba na Ďurička. Policie už ho obvinila z vraždy Kočky ml. Včera také pokračovaly výslechy, přišli k nim členové rodiny Kočkovy, Václav Kočka starší nebo Václav Kočka nejmladší, syn oběti. Kočka st. byl z vraždy syna evidentně otřesen. „Jsem pod prášky, nechte mě,“ hlesl. Rodina také včera zaslala médiím prohlášení: „Věříme, že pachatel tohoto hrůzného a nepochopitelného činu bude zásluhou policie a soudů spravedlivě potrestán.“ Ďuričkovi hrozí za vraždu až 15 let vězení.

Kočkův bratranec Michal David:
Kliknutím zvětšeteVenda mi bude chybět!

PRAHA (lc) – Smrt zasáhla i zpěváka Michala Davida. „S Vaškem jsme se znali od dětství, je mi to moc líto. Byli jsme vzdálení bratranci, nikdy bych si nemyslel, že to může takhle skončit,“ truchlí David. Podle něj muselo jít ze strany Ďurička o zkrat. „No byl to bývalý estébák, co k tomu dodat. Venda mi bude strašně chybět.“

Nejbohatší kolotočáři v Česku: Co všechno ovládá klan Kočkových?


Autor: (pol)
Foto Mediafax, ara, Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.