Megakoncert Evy a Vaška - Už prodali 26 tisíc lístků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Megakoncert Evy a Vaška - Už prodali 26 tisíc lístků!

Eva a Vašek
Eva a Vašek (Aha! – Martin Pekárek, ara)

PRAHA – Teleshoppingem proslavená pěvecká dvojice Eva Dvořáčková (37) a Vašek Ševčík (54) se už může těšit na pořádné miliony! Na jejich speciální trojkoncert na konci května 2009 u slavné hory Říp se už podařilo prodat více než 26 tisíc vstupenek. Čistý příjem zpěváků spolu s pořadatelem akce Petrem Novotným (61) tak dosud činí zhruba kolem dvou milionů korun! A další miliony jsou na cestě!

„Přesné číslo nevím, lístky se prodávají na tisíci místech. Hrubý odhad prodeje je ale velmi povzbuzující. Úspěšněji pse zatím prodávají vstupenky na páteční a sobotní koncert než na nedělní,“ svěřil se včera deníku Aha! Novotný z horkovzdušného balonu při letu nad Apeninským poloostrovem.

Akce se uskuteční 29. až 31. května a zvláštní autobusy na ni budou svážet Eviny a Vaškovy příznivce z celé republiky, Kapacita každého koncertu je 35 tisíc diváků; pokud budou všechny termíny vyprodány, trojice si přijde ještě minimálně na šest milionů korun plus na bonusy za nápoje a občerstvení.

Fanoušci manželů prý už dokonce na počest koncertů založili občanské sdružení, které bude žádat první den koncertního maratonu vyhlásit za Státní svátek české písničky. „Už jsem o tom slyšel, my v tom ale prsty nemáme. Připravuje se prý i hymna svátku,“ dodává natěšený promotér Novotný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.