Remková & Brousek: Opustil kvůli ní rodinu! A ona mu po týdnu nasadila parohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Remková & Brousek: Opustil kvůli ní rodinu! A ona mu po týdnu nasadila parohy!

Opuštěná Adéla Gondíková s dcerou Natálkou.
Opuštěná Adéla Gondíková s dcerou Natálkou. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Dcera astronauta Vladimíra Remka (60) Anna (28) se pořádně vybarvila. Nejenže jí nevadí, že kvůli ní Ondřej Brousek (27) opustil manželku Adélu Gondíkovou (35), ještě ho po týdnu soužití podvádí.

Dcera astronauta Vladimíra Remka (60) Anna (28) se pořádně vybarvila. Nejenže jí nevadí, že kvůli ní Ondřej Brousek (27) opustil manželku Adélu Gondíkovou (35), ještě ho po týdnu soužití podvádí. Po představení v pražském Divadle na Fidlovačce, kde Remková s Brouskem vystupují, s ním sice chvilku pobyla v divadelním baru, jenže... Hned poté, co Brousek odjel z divadla, nasedla do svého vozu a zběsilou jízdou po Praze, kdy jí nevadilo projet několikrát rušnou křižovatku na červenou, pospíchala za svým milencem do Chebu.

Dokonce se neostýchala blokovat dopravu na rušné Lidické ulici ve směru na Smíchovské nádraží jen proto, že si chtěla zavolat. Své řidičské schopnosti ale Remková předvedla, až když vyjela z Prahy na dálnici na Plzeň a poté sjela na Cheb. A dokázala, že má nejspíše geny po otci. Jak jinak si vysvětlit zběsilou agresivní jízdu po okreskách v dešti a silném bočním větru, kdy rychlost jejího auta dosahovala 160 kilometrů v hodině?

Do Chebu dorazila kolem druhé hodiny ráno. Na náměstí ji vyzvedl pohledný mladík, který rozhodně nevypadal jako Brousek. Povedený páreček se na přivítanou dlouze políbil a ruku v ruce zašli do blízkého vchodu. Ondřej Brousek opustil svoji manželku Adélu Gondíkovou a dcerku Natálku (4) po šestiletém manželství ve středu minulý týden a prý se odstěhoval k Remkové. A ta se mu nejspíš za jeho věrnost odvděčila další nevěrou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.