Petr Novotný: Sedmnáctky mě chtějí do postele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Novotný: Sedmnáctky mě chtějí do postele!

Petr Novotný
Petr Novotný

PRAHA – Bavič a podnikatel Petr Novotný (61) je předmětem erotického zájmu mladých holek. A dokonce dostává i nabídky k sňatku!


„Poslední dobou jsou to ale spíš milostná vyznání. Jedna sedmnáctiletá dívka mi napsala, že jedině já bych jí stál za hřích,“ svěřil se deníku Aha! Novotný.

„Zajímají se o mě zvláštní slečny, které mají rády o dvě generace zkušenější starce. Samozřejmě si nemyslím, že by ta jejich vzplanutí byla důsledkem mé krásy, mládí a sex-appealu. Vzrušují je Novoty, 5 proti 5,“ připomíná Novotný pořady, ve kterých vystupoval. „Jsme známé tváře. Stejně je to zvláštní, že i komici mají fanynky. Mistr František Ringo Čech by mohl vyprávět! Jsme ale naprostí břídilové proti Sagvanu Tofimu, ten má těch nabídek k sexu mnohem víc,“ směje se bavič, který prý na všechny e-maily odpovídá s láskou. „Vždycky ale neopomenu zdůraznit, že jsem šťastně ženatým otcem čtyř dětí a nehodlám na tom nic měnit,“ dodává Petr Novotný.


Autor: (daz)
Foto Aha! - Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.