Malý, ale šikovný: Krytinář sbalil kočičku! ...a hned ji líbal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Malý, ale šikovný: Krytinář sbalil kočičku! ...a hned ji líbal

Jiří Krytinář k sobě blondýnku nejprve přivinul...
Jiří Krytinář k sobě blondýnku nejprve přivinul...

ML. BOLESLAV – Jiří Krytinář (61) jako idol žen! Nevěříte? Ani hosté after párty závěrečného galavečera 6. ročníku Festivalu evropských filmových úsměvů v muzeu Škoda Auto v Mladé Boleslavi nemohli uvěřit svým očím.


Závěrečný večírek Festivalu evropských filmových úsměvů

ML. BOLESLAV – Jiří Krytinář (61) jako idol žen! Nevěříte? Ani hosté after párty závěrečného galavečera 6. ročníku Festivalu evropských filmových úsměvů v muzeu Škoda Auto v Mladé Boleslavi nemohli uvěřit svým očím, když viděli svůdnou blondýnku, jak s hercem liliputského vzrůstu flirtuje. A to zdaleka nebylo všechno!

„Ten Krytinář nenechá žádnou sukni na pokoji!“ znělo už minulý týden na film párty v klubu Daylong, když laškoval s přítomnými hosteskami. V Mladé Boleslavi v muzeu Škoda Auto ale platilo, že štěstí přeje odvážným, a tak se svůdník malého vzrůstu dočkal. Jedné z přítomných blondýnek padl do oka a celý večer se už od sebe neodtrhli. „No to je neuvěřitelný,“ kroutili hlavou přítomní pánové, kteří na krásce v sexy oblečku mohli oči nechat. Jenže její úsměvy a dokonce i polibky patřily jen Krytinářovi!

A osamocen nepřijel ani představitel Big Bena ze stejnojmenného německého seriálu Ottfried Fischer. Tlouštík si vedl za ruku půvabnou blondýnku, která ho následovala všude, kam se jen vrtnul, a dokonce si ho rozmazlovala zákusky a různými dobrotami z rautu. „Prý se kvůli ní rozvádí se svou ženou, tohle je totiž Fischerova milenka,“ komentovala zamilovaný pár jedna z návštěvnic rautu.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (lc)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.