Kateřina Hamrová - Křivé obvinění? Prý ji sexuálně obtěžovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Hamrová - Křivé obvinění? Prý ji sexuálně obtěžovali!

Kateřina Hamrová obviňuje bývalého šéfa ze sexuálního obtěžování.
Kateřina Hamrová obviňuje bývalého šéfa ze sexuálního obtěžování. (pro Aha: Jakub Ludvík)

PRAHA – Tak to je teda fór! Kateřina Hamrová (41) donedávna známá jako hloupá blondýna Jana Krause z pořadu Frekvence 1, obvinila programového ředitele tohoto rádia ze sexuálního obtěžování! „Nesmysl! Chtěla moc peněz, proto jsme se rozloučili. Chce se na mě jen mediálně zviditelnit,“ zlobí se napadený Miroslav Škoda.

„Tehdejší dramaturg a nynější programový ředitel se při našich debatách nad scénářem snažil zavádět řeč na to, zda mám partnera, nebo k oblasti sexu. Stupňovalo se to. Dala jsem mu ale najevo prudký nesouhlas a vzápětí přišla neoprávněná kritika mé práce. Zakázal mi dokonce na scénářích se podílet,“ tvrdí Hamrová, mimo jiné i ředitelka soutěže Miss Junior.

Podle ní se jí Škoda pomstil brutálním snížením honoráře a po svém povýšení do pozice programového ředitele ji měl dál nelítostně dusit tak, až raději z rádia utekla. Tato nařčení ale Miroslav Škoda razantně odmítá.

„Je to absurdní nařčení. Jako programový ředitel neřeším každodenní přípravu jednotlivých rubrik. Jejich přípravu i realizaci má na starosti produkční tým pod vedením šéfredaktora. Kateřině Hamrové po sedmi letech končila termínovaná smlouva. Na prodloužení jsme se chtěli dohodnout, ale kvůli jejím nesplnitelným finančním požadavkům k tomu nedošlo.

Jakékoli osobní výpady vnímám jako další z mnoha pokusů paní Hamrové o mediální zviditelnění,“ vyjádřil se šéf programu Frekvence 1 Miroslav Škoda. Hamrová trvá na svém a chce poslat do boje právníky. „My to vítáme,“ dodává zástupce Frekvence 1.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.