Módní přehlídka Osmanyho Laffity - Krainová se nevešla do šatů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Módní přehlídka Osmanyho Laffity - Krainová se nevešla do šatů!

Návrhář Laffi ta měl co dělat, aby v žabkách přešel přes podmáčené molo. Modelky v lodičkách na jehlách s tím ale problém neměly.
Návrhář Laffi ta měl co dělat, aby v žabkách přešel přes podmáčené molo. Modelky v lodičkách na jehlách s tím ale problém neměly. (Aha! – David Kundrát)

NIŽBOR – Modelky Simona Krainová (35) a Kateřina Konvalinka Průšová (24) se dostaly na seznam nežádoucích osob návrháře Osmanyho Laffity! Důvod? Průšová dala přednost před návrhářovou čtvrteční módní přehlídkou, která se konala pod širým nebem na břehu Berounky, akci v Praze a nedorazila.

To Krainová předvádět chtěla, ale zradila ji její postava. Nevešla se totiž do předem připravených šatů, ve kterých měla předvádět.

„Měl tady mít dvě hvězdy – a ani jedna nedorazila. Průšová se na něj úplně vybodla a Krainová prý pořádně přibrala. Dokonce jsem slyšel, že je Simča těhotná,“ řekl nám zdroj ze zákulisí.

Laffita si ale z jejich absence nic nedělal a celý večer si parádně užil. Vrásky na čele mu mohlo dělat pouze módní molo, které bylo tak podmáčené, že přes něj musel při děkovačce přeskakovat, aby si neušpinil své bílé žabky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.