Nahý Menzel u milenky: Užíval si až do rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nahý Menzel u milenky: Užíval si až do rána!

Jiří Menzel není žádný svatoušek.
Jiří Menzel není žádný svatoušek.

PRAHA – Pane režisére, co to tam vyvádíte? Jiří Menzel (70) prožil koncem minulého týdne divokou noc! V bytě své milenky v pražské Londýnské ulici se totiž objevil už v jedenáct večer a odcházel z něj až nad ránem, přičemž téměř hned po jeho příchodu se v bytě zhaslo.


Po probuzení se pak slavný režisér promenoval kolem otevřených oken v rouše Adamově. Jak Menzelovy manévry probíhaly? A kdo je onou přísně tajnou milenkou?

Zálety Menzelovy manželky Olgy Kelymanové-Menzelové (30) daly legendárnímu režisérovi pořádně zabrat. Parohy, které mu o čtyřicet let mladší manželka nasadila s rozvádějícím se režisérem Jaromírem Brabcem (40), jsou totiž viditelné ze široka daleka. Spekuluje se dokonce i o tom, jestli dítě, které Olga nosí a které by mělo být Menzelovo, není ve skutečnosti už Brabcovo. A Jiří Menzel řeší manželské problémy po svém! Našel si už za manželku milostnou náhradu!

Kliknutím zvětšeteKoncem minulého týdne večer opustil svůj byt v pražských Dejvicích a zamířil na náměstí Míru. Kliknutím zvětšeteTam zaparkoval, vyndal si z kufru auta tašku s oblečením a notebook a zamířil do Londýnské ulice, kde na jednom z domů zazvonil. V jedenáct hodin byl do domu puštěn a noc až do rozednění strávil v prostorném bytě v druhém patře. Dámská společnost, která s ním noc strávila, mu pak připravila nebesky rajské potěšení!

A kdo je onou přísně tajnou milenkou? Připravte se na šok! Čtěte již zítra v deníku Aha!


Autor: Petr MACEK, Lucie ČEVELOVÁ
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.