Martin Maxa: Kvůli depresím utíká od rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Martin Maxa: Kvůli depresím utíká od rodiny!

Maxa přiznal, že stále více utíká od své rodiny.
Maxa přiznal, že stále více utíká od své rodiny.

PRAHA – Zpěvák, svalovec a někdejší lamač dívčích srdcí Martin Maxa (47) trpí! Autorovi hitů jako C’est la vie nebo Pomalý koně se příliš nedaří a jeho navenek ideální manželství má zřejmě trhliny. A z nich pramení deprese, které ho nutí stále utíkat!


Deník Aha! Maxu přistihl na hradě Houska, jak se objímá s neznámou kráskou, kterou posléze jako svoji milenku zapřel. Maxa sice poznamenal, že jeho rodinný život je stále ideální a partnerku Silvu miluje, v rozhovoru pro časopis Šťastný Jim však připustil, že od rodiny poslední dobou často utíká. „Mám byt v Roudnici nad Labem, kam utíkám z Litvínova. Ačkoliv svou rodinu, děti miluju, typický rodinný život mě jako umělce ničí,“ přiznává. K tomu trpí Maxa také krizí středního věku, která se projevuje častými depresemi. „U postupujícího věku nejde jen o tělesné neduhy, ale i o marasmus, který se nastřádá v hlavě. I když na to asi nevypadám, mám sklony k depresím,“ odkrývá nečekaně své nitro. Pro zpěváka je momentálně východiskem z psychických problémů tělesná námaha, léčbu antidepresivy ale nevylučuje. „V sedmdesáti už to s tou tělesnou námahou tak nepůjde. Možná, že pak na medikamenty dojde. Díky bohu jsou deprese léčitelná nemoc,“ uzavírá Maxa.

Kliknutím zvětšete


Autor: (lc)
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.