Co dělala Bílá, když byl Noid s ní? Popíjela na žal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Co dělala Bílá, když byl Noid s ní? Popíjela na žal

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Bílá zapíjela žal! Onu osudnou noc, kdy se Noid líbal a objímal s krásnou blondýnou, si Lucie udělala doma mejdan. Čistě dámská jízda, kde si vylívala srdíčko a plakala nad dalším nepodařeným vztahem. A on se zatím líbal s jinou! Kdo je žena, která svým sexappealem okouzlila Vaška Noida Bártu?

Jarmila Tabáčková přezdívaná Jerry, která je současnou přítelkyní režiséra Filipa Renče. V Hudebním divadle Karlín se oba vídají každý den, krásná blondýna Jerry je tam totiž zaměstnána jako produkční. A co se vlastně stalo v noci, kdy deník Aha! jako první odhalil krizi ve vztahu Bílé a Noida? Zatímco Lucie se doma snažila zapít s kamarádkami tanečnicemi žal a alespoň na chvíli nemyslet na rozpadající se manželství, Noid vzal svého psa a vyrazil za kamarády z divadla. A nálada byla víc než skvělá. S některými lidmi si Noid rozuměl opravdu hodně. Třeba právě s Jerry. I když oba tvrdí, že se nic nedělo, polibky, kterými obdaroval Renčovu přítelkyni, mluví za vše...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.