Bočanová: To si musím vyfotit... Mesarošová propadla hazardu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bočanová: To si musím vyfotit... Mesarošová propadla hazardu!

Mahulena Bočanová ohňostroj fotila mobilem.
Mahulena Bočanová ohňostroj fotila mobilem. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Osobnosti magazínu televize Prima Top Star to na Občanské plovárně rozjely ve stylu benátské noci! A pěkných pár kaček roztočily v přilehlém kasinu! Nemohla chybět ani módní přehlídka a velkolepý ohňostroj.

„Je to jako na houpačce, jednou vyhraju, jednou prohraju,“ povzdychla si modelka Dominika Mesarošová u stolu, kde se hrál Black Jack. To její »silikonová« kolegyně Hana Mašlíková se celý večer věnovala svému novému příteli Sašovi, který vlastní diskotéku ve Zlíně. „Jsme spolu chvíli, po bolestivém rozchodu s Miroslavem (fotbalista Miroslav Slepička – pozn. red.) jsem opatrná, takže než jsme se dali dohromady, trvalo to dlouho. Ale stojí to za to, už bych si odjinud než z Moravy přítele nevybrala, jsou to skvělí lidé,“ básnila zamilovaná Mašlíková.

Moderátorka magazínu Mahulena Bočanová, ozdobená přehozem ze stříbrné lišky, zase celý večer cukrovala v ústraní s manželem Viktorem Mrázem. Ze židle ji zvedl až závěrečný velkolepý ohňostroj, který se neúspěšně snažila vyfotit na telefon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.