Gott – Knížák: Nenávist! Kvůli ženské? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gott – Knížák: Nenávist! Kvůli ženské?

PRAHA – Zášť kontroverzního šéfa Národní galerie Milana Knížáka (68) k našemu neúspěšnějšímu zpěvákovi Karlu Gottovi (69) opět vytryskla!


„Myslím si, že Gott už nemá vůbec žádný hlas. Už to nemá vůbec žádný smysl, aby zpíval dál. Nepřináší to žádnou novou informaci ani novou rozkoš, vlastně nic. Myslím si, že už neumí zpívat. Viděl bych jako normální, kdyby zpívání nechal. Má děti, ať si hraje s dětma,“ útočí na Gotta kontroverzní umělec s tím, že je ostudou naší společnosti. Skoro se až zdá, že jeho nenávist má osobní základy. Co si ti dva udělali? Může za to ženská? Určitě to není jen to, že by neuznával zpěvákovy nepopiratelné kvality. Ředitel Národní galerie je znám tím, že svou nenávist žene proti lidem, kteří mu v minulosti zkřížili cestu. Fotografa Jana Saudka nesnáší třeba kvůli své manželce, která kdysi prošla i Saudkovou postelí. Nepramení jeho nepřátelství ke Gottovi z podobných pohnutek? Vždyť Gott, donedávna starý mládenec, měl mnoho milenek... Co na to Gott? „Vůbec na tohoto člověka nereaguju! Protože zeptat se Knížáka, to je to samé jako Jana Rejžka, s tím rozdílem, že Rejžek je inteligentní, tak to řekne alespoň s nějakým fórem... Ale toto je špatné a zlé, to je úplně hloupé. To je tak hloupé, že to vůbec nestojí za řeč,“ zůstává Mistr nad věcí.


Autor: (mac)
Foto Ája Burešová a Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.