Romana Vítová: Málem skončila bez šatů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Romana Vítová: Málem skončila bez šatů

Děti tak zaujaly šaty rosničky Romany Vítové, že jí málem spadly.
Děti tak zaujaly šaty rosničky Romany Vítové, že jí málem spadly. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Už mě nechte, jinak mi spadnou šaty!“ varovala se smíchem rosnička Romana Vítová (29) děti, které se jí snažily schovat pod sukni. Extravagantní šaty, které Vítová v Toskánském paláci předváděla, sklidily na módní přehlídce návrhářky Jaroslavy Sedláčkové největší potlesk.

Miláčkem publika se ovšem stala půvabná Iva Kubelková (28), která v romantických šatech od Sedláčkové vypadala jako princezna. Z publika jí tleskal její přítel, bohatý podnikatel Ladislav Doležal. Kubelková se na rozdíl od Vítové, která prošla po molu jen dvakrát, ukazovala pravidelně. Po přehlídce si s přítelem dávali velký pozor, aby je spolu nikdo nevyfotil a nakonec odešli v rámci nejvyššího utajení každý sám. Iva nepřišla ani na raut, spěchala totiž za svojí osmnáctiměsíční dcerou Natálkou.

„Já když mám dobrou nebo špatnou náladu, tak zpívám. Jarka Sedláčková zase maluje na hedvábí,“ řekla publiku moderátorka večera Martina Kociánová. Ta měla od návrhářky na sobě blankytně modré šaty, které se jí tak líbily, že si je nechtěla ani vysvléct. Po přehlídce dostala návrhářka, která patří mezi padesát nejuznávanějších návrhářů světa, kromě spousty květin také velkou kytici přímo od peruánského velvyslance.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.