Svatbu Pomejeho komplikuje smrt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Svatbu Pomejeho komplikuje smrt

Svatba Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje se komplikuje.
Svatba Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje se komplikuje. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Smrt bohužel zkřížila plány příprav veselky Jiřího Pomejeho (43) a Ivety Bartošové (42). Už za osm dnů by se měla na zámku na Hluboké konat svatba roku. Ještě předtím však budou muset snoubenci absolvovat pohřeb. Jiřímu totiž před pár dny zemřel strýc!

A to není jediná komplikace. „Nemáme ještě ani vytištěné pozvánky a prsteny,“ postěžoval si deníku Aha! Pomeje. Hosté tedy pár dnů před svatbou neobdrželi papírové pozvánky. „Hned jak je vytisknou, musíme je poslat, snad se to stihne,“ přemýšlel Jiří, který včera vyhlížel, zda konečně dorazí svatební prsteny.

Velký strach má Jiří Pomeje také z koně, na kterém si má přijet pro nevěstu. „Iveta si přála bílého koně, na kterém si pro ni přijedu. Jestli mi ale dají nějakého bílého divokého hřebce, vůbec nevím, jak to může dopadnout. Já je prosil o nějakého valacha,“ děsí se Pomeje.

Jak vypadají přípravy na svatbu, se můžete už dnes podívat večer na Primě v Top Star Magazínu, který byl jako jediný u příprav »veselky sezóny« – Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.