Liliput Krytinář - Zázrak! Vyrostl o celé 2 cm | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Liliput Krytinář - Zázrak! Vyrostl o celé 2 cm

Krytinář si musel lehnout do speciálního pytle.
Krytinář si musel lehnout do speciálního pytle. (: ara)

ML. BOLESLAV – Zázrak, nebo nové medicínské metody? Jiří Krytinář (60), který měřil jen 125 centimetrů, vyrostl o celé dva centimetry. Strčili ho do speciálního pytle, a bylo to! Herec jásá. „Je to neuvěřitelné, tomu bych nikdy nevěřil, že někdy budu moci být o trochu větší,“ prozradil liliput Krytinář.

Za vším stojí lékař Martin Borský z Mladé Boleslavi. Co za zázraky prováděl s hercem, který nevěřil, že by ještě někdy mohl vyrůst alespoň o pár centimetrů?

Na svou výšku si nikdy nestěžoval. Sžil se s tím, že měří jen něco málo přes metr, dokonce se oženil a má dceru. Přesto si však herec Jiří Krytinář v hloubi duše přál, aby ještě trochu vyrostl. A teď to vypadá, že se stal zázrak. Navštívil totiž společně se svým manažerem Václavem Homolkou ordinaci lékaře Martina Brodského v Mladé Boleslavi, kde jim byla poskytnuta speciální léčba – uhličitá koupel ve vakuovém pytli.

Podstatou účinku procedury je zvýšený obsah oxidu uhličitého v pokožce těla, což způsobuje rozšíření všech cév včetně vlásečnic. Současně se zvyšuje obsah kyslíku v krvi, čímž se následně dokonale prokrví pokožka, svalstvo i všechny tělesné orgány včetně žláz a mozku dobře okysličenou krví,“ řekl lékař.

Při této proceduře pacient povyroste o pár centimetrů. Jeho tělo je uzavřeno do speciálního plastikového pytle, do kterého se napustí přírodní plyn – medicinální oxid uhličitý. Každý klient má pro tuto proceduru přidělen svůj vlastní plastikový vak, který je možno používat až dvacetkrát.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.