Tomáš Töpfer - Strašná rodinná tragédie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tomáš Töpfer - Strašná rodinná tragédie!

Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jeden z nejpopulárnějších tuzemských herců Tomáš Töpfer (57) se těžce vzpamatovává z velkého neštěstí. Jeho dceři Tereze (35), která pracuje jako učitelka v USA, zemřelo miminko!

Jeden z nejpopulárnějších tuzemských herců Tomáš Töpfer (57) se těžce vzpamatovává z velkého neštěstí. Jeho dceři Tereze (35), která pracuje jako učitelka v USA, zemřelo miminko!

„Tomáš se zamiloval do role dědečka, o to těžší pro něj bylo se s takovou věcí vyrovnat. Je to strašné neštěstí. Navíc jeho dcera žije v Americe, takže to pro něj bylo o to těžší, že nemohl být s ní,“ popisuje nejhorší okamžiky v životě slavného umělce jeho kamarád a kolega z divadla. „Snažil se to vzít statečně, ale všichni jsme viděli, jak ho to zničilo,“ dodává smutně. „Trpěl tím, že vnoučata nemůže vídat tak často, jak by chtěl, když žijí za oceánem, a teď ještě o jedno přišel,“ uzavírá neveselý příběh hercův kamarád.

Töpfer trpí o to víc, že má ke svým dvěma dcerám Tereze a Martě (33) velmi silný vztah. Ten byl ještě posílen tím, že je dlouhé roky vůbec nemohl vidět. Töpferova manželka Marta s nimi totiž v roce 1987 bez jeho vědomí emigrovala. „Po revoluci jsem se vypravil je do Ameriky hledat. Měl jsem na to jen tři dny, ale podařilo se mi dcery najít. Okamžitě mě poznaly a domluvili jsme se, že spolu druhý den zajdeme na oběd. Jenže druhý den nepřišly, protože je jejich máma najednou odvezla a já je pak viděl až za dlouhých šest let,“ popisuje Töpfer. Tomu teď nezbývá, než doufat, že mu osud brzo dopřeje, aby k sobě mohl opět přivinout další vnouče.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.