Potížista Duchoslav: Bral 20 tisíc denně a pořád točil opilý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Potížista Duchoslav: Bral 20 tisíc denně a pořád točil opilý!

Antonín Duchoslav je svojí náklonností k alkoholu znám.
Antonín Duchoslav je svojí náklonností k alkoholu znám.

PRAHA – Z herce Antonína Duchoslava (43), alias Viki Cabadaj z legendární lyžařské komedie, se vyklubal pořádný potížista. A to takového kalibru, že si s ním neví rady ani produkce filmu Sněženky a Machři po 25 letech.


„Pan Duchoslav utrousil, že mu produkce filmu dluží peníze z natáčení a vyhrožuje nám, že to zveřejní. Chtěla jsem jen informovat, že tyto informace se nezakládají na pravdě. K dnešnímu dni bylo panu Duchoslavovi uhrazeno 860 000 tisíc korun za 54 natáčecích dní a 10–15% mu uhradíme, jak je zvykem, až po posynchronech,“ sdělila deníku Aha! PR manažerka filmu Dana Voláková. Z jejích slov vyplývá, že za jeden natáčecí den dostával Duchoslav 20 000 Kč.

Ale to není vše, čím herec produkci filmu trápil. „Tonda se během natáčení opravdu předváděl. Hodně často chodil na plac opilý. Prostě pil do tří do rána a v sedm musel na plac. Jeníčková a Suchánek si s ním během natáčení vytrpěli své, a kdyby to nebyli takoví profesionálové, tak se film snad ani nedotočí,“ svěřil se nám zdroj ze štábu. A tak se zdá, že jediný, kdo neplní své závazky je právě Duchoslav.

Kliknutím zvětšete



Autor: (km)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.