Iveta Bartošová vs. Ladislav Štaidl - Boj o Artura pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová vs. Ladislav Štaidl - Boj o Artura pokračuje!

Zůstane Artur u Ladislava Štaidla? Nebo se vrátí do trvalé péče Ivety Bartošové?
Zůstane Artur u Ladislava Štaidla? Nebo se vrátí do trvalé péče Ivety Bartošové? (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Obvodní soud pro Prahu 10 včera již poněkolikáté rozhodoval o tom, komu bude natrvalo přidělen do péče nezletilý Artur Štaidl (11), syn Ivety Bartošové (42) a Ladislava Štaidla (62). Kdo čekal konečné rozhodnutí, byl zklamán.

Obvodní soud pro Prahu 10 včera již poněkolikáté rozhodoval o tom, komu bude natrvalo přidělen do péče nezletilý Artur Štaidl (11), syn Ivety Bartošové (42) a Ladislava Štaidla (62). Kdo čekal konečné rozhodnutí, byl zklamán. Bojí se snad soudci definitivně rozhodnout, když na nich spočívají zraky všech médií v Česku?

Senát po zhruba dvouhodinovém jednání ostře sledovanou kauzu opět nerozhodl a případ odložil o další měsíc. V soudní síni se sešli jen oba rodiče a jejich advokáti. Jednání se chtěl zúčastnit i současný přítel a budoucí manžel Ivety Bartošové Jiří Pomeje, toho však předseda senátu z jednání vykázal. Podle našich informací včera soud zkoumal posudky odborníků a sociálních pracovníků a dotazoval se i na současný stav obou rodičů.

„Jednání bylo o měsíc odloženo, víc vám k tomu nemohu říct,“ sdělil Aha! Ladislav Štaidl, který odlétá v sobotu se syny Honzou a Arturem a s přítelkyní Míšou na týdenní dovolenou na Mallorku.

O Artura se rodiče přetahují od doby, co se zpěvačka Iveta Bartošová podrobila loni protialkoholní léčbě a začátkem roku se u ní bohužel projevila recidiva, což byla pro Arturova otce, známého hudebního skladatele, poslední kapka a obrátil se proto na justici. Na základě jeho podnětu soud proto v únoru letošního roku rozhodl o svěření Artura do Štaidlovy péče. Od té doby proběhlo ještě několik soudních řízení, dosud však o osudu nezletilého synka slavných rodičů soud nerozhodl, a nechává tak malého Artura i jeho rodiče v nejistotě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.