Prsatice Mašlíková: Jde do reality show o plastikách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prsatice Mašlíková: Jde do reality show o plastikách!

Hana Mašlíková bude moderovat reality show o plastických operacích!
Hana Mašlíková bude moderovat reality show o plastických operacích!

PRAHA – Do Čech míří jedna z nejdrsnějších světových reality show Cesta proměny! Pořad, v němž šest vyvolených podstoupí na vlastní přání pod dohledem kamer plastickou operaci.


PRAHA – Do Čech míří jedna z nejdrsnějších světových reality show Cesta proměny! Pořad, v němž šest vyvolených podstoupí na vlastní přání pod dohledem kamer plastickou operaci, bude na internetové Boom TV moderovat sexbomba Hana Mašlíková (25), které se díky zvětšeným prsům přezdívá česká Pamela Anderson!

„Máme záplavu přihlášek, z nichž vybereme asi padesát zájemců pro casting, ze kterého vzejde šest finalistů a finalistek. Ti si vyberou, jakou plastickou operaci si přejí, a my se postaráme o vše, předoperačním vyšetřením počínaje a rekonvalescencí konče. U všeho, samozřejmě včetně operace přímo na sále, bude naše kamera. V posledním, dvanáctém díle pak diváci hlasováním zhodnotí, komu ze šesti finalistů plastika nejvíce prospěla. Na výherce čeká samozřejmě odměna,“ prozradil deníku Aha! šéf Boom TV Roman Anton. První díl se na internetu objeví už na začátku září a prý každé dva dny se na Boom TV budou objevovat aktuality ze života soutěžících.


Autor: (mac)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.