Martin Dejdar: Nevyléčitelná nemoc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martin Dejdar: Nevyléčitelná nemoc?

PRAHA – Herec a moderátor Martin Dejdar (43) pořád překvapuje! Před pár lety se v rozhovorech vyznal ze svých potíží s depresemi, nyní ale tvrdí, že na něj novináři ušili boudu.


„To je lež. Nikdy jsem nikomu neříkal, že jsem depresivní. To si vymysleli. Jsem zdravý jak rybička a mám se báječně!“ tvrdí Martin.

Jenže tady něco nesedí – i deníku Aha! se Dejdar se svými potížemi svěřil. Chce snad zapomenout na všechna svá trápení, a tak si vnucuje myšlenku, že je všechno v naprostém pořádku?

„Každé ráno mám depresi. Mou depresí je, že nevím, proč žiju. Někdy se to projevuje smutkem a další den stihomamem. Deprese je nemoc. Dlouhodobá, těžká. Pomáhá mi rodina,“ citovala Dejdara před pár lety Mladá fronta Dnes a nezapomněla ani na jeho podrobný popis průběhu depresí. „Je vám smutno. Ze sebe, z lidí, ze všeho. Cítíte bezvýchodnost, nemůžete se radovat... Někdy jsem smutný i z toho, že jdu hrát,“ konstatoval herec.

„Nic se nezměnilo, trpím jimi stejně jako dřív. U depresí se ale nějaké závratné změny ani očekávat nedají, ty prostě buď máte, nebo nemáte,“ řekl pak deníku Aha! Dejdar před dvěma lety.

Jenže teď už mluví jinak. „Nemám žádné deprese, jsem naprosto v pořádku. Jsou to nesmysly. Nevím, proč to vydali, ale já o žádných depresích nikdy nikomu neříkal,“ dušuje se nyní Dejdar. Možná se jen nechce veřejnosti znovu chlubit se svými chmurami – loni na podzim prodělal těžkou autonehodu, pak ho zradilo koleno a dlouhé týdny chodil o holích, dodnes se ozývá strašák v podobě dluhů z produkování filmu Panství. Není divu, že se pak převážně komediální herec potýká s psychickou nepohodou, o které už nejspíš nechce nic roztrubovat do světa!


Autor: (daz)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.