Leoš Mareš pořádně zuří... Kvůli fotkám svého bytu za 50 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Leoš Mareš pořádně zuří... Kvůli fotkám svého bytu za 50 milionů!

Leoš Mareš je naštvaný kvůli této fotografii svého rozestavěného bytu.
Leoš Mareš je naštvaný kvůli této fotografii svého rozestavěného bytu.

PRAHA – Leoš Mareš (33) pěkně zuří! Důvodem byla skutečnost, že deník Aha! zveřejnil fotografie zevnitř jeho nového bytu za padesát milionů korun. Jeho hněv už dokonce ztrátou zaměstnání odskákal jeden ukrajinský dělník.


„Mareš byl nepříčetný, jak je možné, že se do jeho bytu dostal zcela volně fotograf. Stavební firma se vymluvila na to, že fotky zevnitř bytu vynesl jeden ukrajinský dělník, který je vyfotil, a že toho dělníka už vyhodili. Jenže ten dělník byl nevinný, jelikož staveniště bylo skutečně špatně zabezpečené a fotografie tam pořídil člověk, kterého nechali bez povšimnutí chodit po stavbě,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze stavební firmy, která na pražském Smíchově staví bytový komplex, kde si Mareš byt koupil. „Dokonce vyhrožoval, že za to bude firma Marešovi platit i nějaké pokuty,“ dodává zdroj. Podle informací, které má deník Aha! k dispozici, se navíc fotografiemi Marešova bytu už nechalo inspirovat několik fanoušků moderátora a vypravili se na staveniště s tím, že si chtějí nový byt svého idolu také prohlédnout. Takže teď je na stavbě v Mošnově ulici pěkně veselo.

Kliknutím zvětšete


Autor: (efk)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.